bu arada o işaretle anglosakson protestanların ne ilgisi var? yani neden metal konserlerinde yapıyorlar? daha da garibi biz niye yapıyoruz? yoksa biz de mi anglosaksonuz? (hayatın anlamı ne? :P)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
mosch işareti.....
Collapse
X
-
Misafir
arkadaslar o yuzuk parmağı, işaret parmağı ve de baş parmağın açık olduğu işaret bildiğimiz pogo değilmi? hani şu olay ==>
bunun diğer bir adı mosch olabilir mi diye düşündüm ama sadece bir fikirdi, yoksa mosch nedir bende bilmiyorum valla...
Yorum
-
Arkadaşalr bilmediğiniz konuda niye yorum yapıosunuz. Birincisi mosh metalin dayanılmaz hareketliliği sonucu oluşmuş seyirciler arası birberlini el üzerinde fln gezdirdikleri olaydır. Pogo ise daha çok omuzların kullanılmasıyla birbirni ittirme hareketidir. Sizin bahettiğiniz el işareti ronnie james dio tarafından ilk kez yapılan horned hand hareketidir. Orda Birisi W.A.S.P. yazmış w.a.s.p. heavy metal grubudur. İşaret fln değil.
Düzenleyen - minotauros69 on 12/03/2007 18:09:38
Yorum
-
a headbanger journey(bir metalcinin yolculuğu) filminde ronnie james dioyla röportaj vardı. diyodu ki dio: annanem yolda yürürken bu işaretei(horned hand) yapıyordu. daha sonra anlamını öğrendim ki nazardan korunmak içinmiş veya nazar değdirebiliyosun. bu hareketi ben bulmadım ama metalle ben özdeşleştirdim. ayriyetten film gayet güzel bilgiler içeriyor ve izlemesi keyifli herkese öneririm.
Yorum
-
a headbanger journey(bir metalcinin yolculuğu) filminde ronnie james dioyla röportaj vardı. diyodu ki dio: annanem yolda yürürken bu işaretei(horned hand) yapıyordu. daha sonra anlamını öğrendim ki nazardan korunmak içinmiş veya nazar değdirebiliyosun. bu hareketi ben bulmadım ama metalle ben özdeşleştirdim. ayriyetten film gayet güzel bilgiler içeriyor ve izlemesi keyifli herkese öneririm.
o belgesele gelince izlenmesi kesinlikle gereken bir belgesel metal adına ne var ne yok öğrenilebilir çokta eğlenceli metal kültürü adına.şu an bizim yaptığımız şey ronnie james dionun annanesinden geliyor açıkçası tabi daha öncede yapılıyordu ama bizim versiyon diodan gelme onada ninesinden.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum